Tuin BBQ bakplaat

Als u op zoek bent naar een manier om buiten te kunnen genieten van heerlijk eten met vrienden en familie, dan is onze BBQ bakplaat precies wat u nodig heeft. Een bakplaat die gestookt wordt met hout zorgt voor een gezondere manier van bakken zonder dat er schadelijke rook en/of dampen op je eten komt.

Onze bakplaten zijn gemaakt van cortenstaal, wat niet alleen duurzaam is maar ook een prachtig roestig patina ontwikkelt na verloop van tijd. Dit maakt de BBQ bakplaat niet alleen functioneel, maar ook een mooie toevoeging aan uw tuin of terras.

Klik op een foto voor een vergroting.

De bakplaten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat u er zeker van kunt zijn dat er een geschikt model is voor uw specifieke behoeften. Of u nu kiest voor een rechthoekige, vierkante of ronde bakplaat, elk model is ontworpen met oog voor detail en kwaliteit.

Onze cortenstaal bakplaten zijn ook erg veelzijdig. U kunt ze gebruiken om heerlijke maaltijden te bereiden, zoals gegrilde groenten, vlees, vis en zelfs pizza's. De bakplaat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en u kunt uw ingredi├źnten direct op de plaat bakken, wat resulteert in een knapperige en smaakvolle maaltijd.

Met onze Tuin BBQ bakplaat van cortenstaal kunt u echt genieten van het buitenleven. Het bereiden van heerlijk eten op de bakplaat is een sociale en gezellige activiteit waar u en uw gasten van zullen genieten. Bestel vandaag nog en maak van uw volgende barbecue een onvergetelijke ervaring!

De hete rook zorgt ervoor dat de plaat de perfecte temperatuur krijgt om op te bakken zonder dat je etenswaren in contact komt met de rook. De schadelijke rookgassen worden via een schoorsteen afgevoerd, geen stank van kolen en/of verbrand vlees, de perfecte oplossing en een mooie aanwinst voor de tuin.

Ik heb er al enkele gemaakt en getest om tot het perfecte ontwerp te komen. Ook is het mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren.

Heb je vragen of wil je meer informatie neem dan contact op.